top of page
Karhulan Tupa
Nuotiokaffetta.jpg
WP_000940.jpg
WP_001264.jpg
IMG_8344.JPG
Sunset in Baablinginlahti
55 cm ice in the sea!
Pihlavanlahden delta eli suistoalue.jpg
HYPO 6+1
Green Time Tervetuloa Karhulaan.jpg
Karhulan Tila

Tervetuloa Karhulaan Porin Ahlaisiin!

 

Karhulan tila sijaitsee saareessa Porin Ahlaisissa Fiskön ja Saanteen niemen välissä murtoveden äärellä. Se toimii GC Viherrannan tukikohtana ja elinympäristönä n. 9 kuukautta vuodesta tai luonnonoloista riippuen

 

Karhula tarjoaa piilopirtin sellaisille, jotka haluavat aistia palan saaristolaiselämästä. Tilalla on yöpymismahdollisuuksia saaristomökin tapaan.

 

Olemme ylpeitä siitä, että kyse ei ole viiden tähden majoituksesta,
vaan aidosta, tunnelmallisesta ja hyvin tavallisista saaristoelämisen
puitteista puuceellä höystettynä.

 

Karhula tunnetaan meren äärellä sijaitsevasta 10 hengen kylpytynnyristä, rennosta ja iloisesta ilmapiiristä, isäntäpariskunnastaan sekä linturikkaasta
ja suojaisasta sijainnistaan meren äärellä.

 

Tuoretiskinä toimii tietysti meri, jossa kalastusmahdollisuudet ovat laajat.

 

Mökkielämän tärppeinä voisi pitää monia asioita; rosvopaisti, jääsilakat, sienimetsät, luontopolut, erätaidot, melontaretket, tähtipalju, saarikaraoke, pilkkikisat, kotakahvit... Lukemattomia asioita, mutta ei unohdeta sitä yhtä tärkeimmistä - Hiljaisuutta.

Karhulassa on viihtynyt moni, joka on jo kokenut monia luksuselämyksiäkin. Ideologiamme on huolehtia vieraistamme isännöiden ja emännöiden sopivasti, ei tungetellen tai oman onnensa nojaan jättäen.  Jokainen on  meille saman arvoinen, mutta usko tai älä - onpa täällä ollut ihan "kuuluisuuksiakin" piilopaikkaa hakien ja merellisestä elämästä nauttien ;)

 

 

 

bottom of page